Bariloche, bier en zuurkool

Berlina brouwerij
Bariloche in Argentinië kent haar eigen bier route. Natuurlijk geldt ook hier, als u wilt drinken laat uw auto dan staan. In Bariloche wordt bier aanbeden. Gelegen in het centrum van Bariloche tegenover de straat genaamd calle O´Connor 1348, vindt u Bachmann, als liefhebber van ambachtelijk bier mag u dit niet missen. Een pub dat haar eigen bier brouwt binnen een barillochense historische hut. Donker, blond, fruitig en zelfs Schots bier, u kunt het allemaal proeven samen met een picada ( Argentijnse tapa). De vaste bezoekers weten echter beter, dit bier smaakt perfect bij zuurkool. Dit Duitse gerecht is een specialiteit van het huis en is een klassieker geworden in deze prachtige stad. Men zegt dat u Bariloche niet mag verlaten voordat u de zuurkool en een glas bier van Bachmann heeft geproefd.
Een andere brouwerij genaamd Berlina met de gebroeders Ferrari als eigenaar is gelegen ter hoogte van kilometer 11, tegenover de  Avenida Bustillo, het bier dat wordt aangeboden behoort tot de beste.
Het donkere stout bier heeft veel prijzen gewonnen.
Geniet van de heerlijke smaken van deze regio Patagonië, de gerookte vleeswaren, het exclusieve vlees, zowel herten en wilde zwijnen als forel en zalm en drink daarbij een eerlijk puur glas bier.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Argentinië excursies, tickets en bezienswaardigheden