Tandil een ansichtkaart uit Argentinië

Tandil Piedra Movediza
Tandil is gelegen in het zuidoosten van de provincie Buenos Aires. De stad met vele kleuren verliest niet de geest van zijn bewoners. Tandil wordt omgeven door heuvels, valleien, beekjes en oude bossen.
Het belangrijkste kenmerk van de regio is de lage heuvelrug, dat een prachtig landschap heeft gevormd op zo'n 179 meter boven de zeespiegel. De natuur heeft deze stad talloze wonderen gegeven. De legendarische
Piedra Movediza (bewegende steen).  Paardrijden, kajakken, wandelen in de heuvels, schone lucht, de beste lokale producten, dit alles wordt gecombineerd in deze prachtige stad, waar het een genoegen is om te verblijven.
Tandil biedt vele alternatieven, als u zich eens lekker wilt laten verwennen. Lichaamsverzorging, schoonheidssalons bieden allerlei behandelingen en therapieën aan, natuurlijk kunt u ook naar de sauna gaan.
Tandil is ook bekend vanwege diverse streekproducten: salami, zoete frambozen, kazen, worsten en alfajores.
Tandil is echter vooral voor de fotograaf een plaatje, de vergezichten en de steeds veranderende landschappen maken het in de ogen van vele reizigers een prachtige ansichtkaart.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Argentinië excursies, tickets en bezienswaardigheden