Cariló exclusieve badplaats in Argentinië

De prachtige stad Cariló is een van de meest exclusieve badplaatsen aan de Atlantische kust van Argentinië.
Cariló komt uit het Mapuche en betekent de groene duin. Het geeft een getrouw beeld weer van de werkelijkheid, bomen en planten bepalen de omgeving. In de architectuur worden veelal natuurlijke elementen gebruikt, zoals hout en stenen. Het huis Grunwald is een typisch voorbeeld van deze bouwstijl. Prachtige woningen en hutten kunnen worden gehuurd in het bos.
Cariló biedt uitstekende toeristische voorzieningen, die tegemoet komen aan de wensen van de verwende toerist. Het winkelcentrum verblindt door de constructie. Het strand, met de vele strandtenten, biedt mogelijkheden tot het spelen van volleybal en rugby.
Cariló biedt ook vele wandelroutes, maar ook zoals 4x4 excursies,  paardrijden , fietsen, wandelen en een fotografische safari langs het strand en door het bos. Een manege en een golf club completeren het aanbod van activiteiten.
Cariló vindt u ten zuiden van Pinamar op zo'n 360 km ten zuiden van Buenos Aires, een andere beroemde badplaats ten zuiden van Cariló is Villa Gesell. Het strand kent vier belangrijke zone's waar u kunt zwemmen en waar altijd strandbewaking aanwezig is. Op Cozumel, Chao Montesco, Hemingway en Divisadero kunt u genieten van zon, zee en strand en alle faciliteiten zijn aanwezig. Vooral in de zomer zijn er culturele activiteiten, zoals open lucht concerten, kunstmarkten en kindertheater. Actief kunt u ook zijn in Cariló, tennis, golf, surfen en kitesurfen behoren tot de sportieve mogelijkheden. Bezoekers keren vaak nadat ze één keer in Cariló zijn geweest terug naar deze prachtige plaats. De schone lucht en de rust in Cariló is uniek. Bent u in Argentinië en wilt u wellicht na een rondreis door het prachtige land lekker ontspannen, dan is Carlió zeker een prima bestemming.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Argentinië excursies, tickets en bezienswaardigheden