Vliegtickets Buenos Aires

Vliegtickets naar Buenos Aires.

Vanuit Amsterdam en Brussel kunt u vliegen naar de hoofdstad Buenos Aires in Argentinië. U kunt kiezen uit o.a. de volgende vliegmaatschappijen: KLM, Lufthansa, Iberia, Al Italia, Air France en British Airways.

De KLM biedt meerdere rechtstreekse vluchten naar Buenos Aires vanaf Schiphol airport. De overige maatschappijen vliegen met een of meerdere stops naar Buenos Aires.


Indien u flexibel bent is het de moeite waard, om de aanbiedingen te vergelijken. Let daarbij op verschillende vertrekdagen en tijden, lastminute is zeker niet altijd goedkoper.  De ticketprijs kan per dag wisselen. In het weekend wordt een ticket meestal duurder aangeboden, wilt u binnen 14 dagen vertrekken betaalt u de hoofdprijs. Bij diverse vliegmaatschappijen zijn de tickets juist in de ochtenduren goedkoper, omdat de zakelijke reiziger graag vroeg wil aankomen op zijn bestemming. Een goede kans op de beste ticket prijs heeft u zo'n 3 a 4 maanden vóór vertrek. (tip kijk altijd op verschillende computers en verwijder de cookies). De ticket prijzen zijn in de maanden december (vanaf medio december), januari en februari duurder (hoofdseizoen). Een ticket met een of meerdere stops is natuurlijk goedkoper en het overwegen waard als u toch langer in het land van Koningin Maxima, Paus Franciscus, Maradona en Messi blijft.

Waarom vliegen naar Buenos Aires?
Buenos Aires in Argentinië is een uitstekende keuze voor een vliegticket naar een zonbestemming in onze winter.  Argentinië is een veelzijdige bestemming. Iedereen kan genieten van het prachtige land. Natuurlijk kunt u gaan voor een strandvakantie, maar Argentinië en de prachtige hoofdstad heeft zoveel meer te beiden. Iedere regio kent haar eigen bezienswaardigheden en natuurwonderen. 
Argentinië is bij natuur-en avontuur toeristen allang een begrip. In Argentinië krijgt u waar voor uw geld, of u nu gaat wandelen of mountainbiken in de nationale parken van Patagonië en Tierra del Fuego. 
Natuurlijk zult u in Buenos Aires versteld staan van de prachtige gebouwen, een stad waar u ook prima kunt shoppen. Argentinië en Buenos Aires kunt u het hele jaar bezoeken.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Argentinië excursies, tickets en bezienswaardigheden