Paraná, Argentinië geniet van de natuur

Paraná
Paraná is de hoofdstad van de Provincie Entre Ríos en gelegen in het centrum-westen van de provincie, aan de oevers van de gelijknamige rivier. Het prachtige landschap en de uitstapjes in de natuur, gecombineerd met de rijke historische, architectonische en culturele erfgoed, zorgen voor het echte toerisme gevoel. Paraná biedt meerdere opties om te ontspannen, gewoon door te genieten van de omgeving,  stranden, parken en attracties en dat alles in een gematigd klimaat. De gemiddelde temperatuur in de zomer bedraagt zo'n 23 graden Celsius met maxima oplopend tot 33 graden Celsius en minima van 18 graden Celsius. U kunt de stad met het vliegtuig bereiken, via een binnenlandse vlucht vanaf het vliegveld  Aeroparque J. Newbery Buenos Aires naar Aeropuerto General Urquiza, dat op 8 kilometer ten zuiden van Paraná ligt.
De geografie van Paraná is golvend, o.a. door de beweging van de rivier, steile kliffen van meer dan 80 meter en kusten waar u kunt surfen, waterskiën, wakeboarden, zwemmen, varen en vissen.
In de stad Paraná ziet u combinaties van diverse bouwstijlen, zowel oud als modern. Een rondleiding door de stad gaat zeker langs het stadhuis, het postkantoor en het theater, maar het park Urquiza is met 44 hectare boven de steile kliffen van de Río Paraná, met oude trappen, watervallen, fonteinen, standbeelden en monumenten een onvergetelijk hoogtepunt. Andere excursies die eigenlijk op het programma moeten staan zijn een bezoek aan de Duitse kolonie Volga, Villa Urquiza, Hernandarias en Piedras Blancas een paar kilometer van de stad, waar u kunt paardrijden, mountainbiken, wandelen, vissen, zeilen en agrotoerisme tot de mogelijkheden behoort.
Paraná, een plek om te genieten van de natuur met uw gezin.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Argentinië excursies, tickets en bezienswaardigheden