Posadas in het noordoosten van Argentinië

Posadas Argentinië
Posadas, de hoofdstad van de provincie Misiones (ongeveer 300.000 inwoners) is gelegen aan de Paraná-rivier. Aan de overkant van de rivier ligt de stad Encarnación in Paraguay. De twee steden zijn verbonden door een brug. Posadas is een moderne stad, die wordt doorkruist door groene parken en pleinen en schaduwrijke bomen.
Bezienswaardigheden in Posadas: Ontdek de Romaanse kathedraal en het regeringspaleis gebouwd in de 19e Eeuw. Het museum "Museo de Ciencias Naturales e Historia" laat de geschiedenis van de flora, fauna, mineralogie en geologie van de regio zien. De twee belangrijkste kunstmusea "Museo Municipal de Bellas Artes Lucas Braulio Areco" en het "Museo de Arte Juan Yaparí" zijn zeker een bezoekje waard. In de populaire "Parque República del Paraguay" met zijn markt voor handwerk en het amfitheater, kunt u uren verpozen zonder dat het saai wordt. De moeite waard zijn ook de ruïnes van de Jezuïeten-missieposten, gelegen in de omgeving van Posadas. U heeft ook de mogelijkheid om de prachtig gerenoveerde Mission "San Ignacio Mini" te bezoeken.
Het kleine museum "Casa de Horacio Quiroga" aan de zuidkant van de stad San Ignacio informeert u over de beroemde dichter "Quiroga", het biedt tevens een prachtig uitzicht over de Río Paraná. Natuurlijk mag u de ruïnes "Santa Ana" en "Loreto" gelegen tussen Posadas en San Ignacio niet overslaan.
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Argentinië excursies, tickets en bezienswaardigheden